Rasmus Mannerup kommer og fortæller om sin tid ved slædepatruljen SIRIUS.


Mandag d. 30. oktober kl. 19 i

Aktivcentret, Norgesgade 17.

Foredrag, kaffe og brød kr. 100.-

HUSK tilmeldingUDSÆTTES:
Solo jordomsejling

260 dage, helt alene.

Ved eventyrer Christian Liebergreen.

Christian har oplevet lidt af hvert, han har været i Siriuspatruljen, haft hvaler og isbjørne på tæt hold, sejlet med Havanna og senest har han lært tv-brødrene Beha at overleve i minus 30 graders kulde .


Foredragsholderen Christian Liebergreen er et levende bevis på….

… at succes i livet kommer til den, der tør være sig selv. Han har modsat sig samfundets normer og forventninger til, hvad der er rigtigt og forkert for at opnå anerkendelse udefra og har gjort op med sig selv, at den vigtigste uddannelse er livets uddannelse.

Og det er netop det samtlige af Christians eventyr har været for ham – en lang dannelsesrejse, der har lært ham mere om livet, ham selv og vores verden, end nogen anden uddannelse kunne have givet ham.

I 2012 realiserede Christian sin største drøm: han rejste jorden rundt i sejlbåd på egen hånd! De 9 måneder alene på havet gav anledning til selvransagelse og erkendelser, som resultat af kun at kunne spejle sig i egne øjne. Det åbnede døren til en uundgåelig fordybelse i eget sind på godt og ondt.

I dag brænder han for at formidle sine livserfaringer og -filosofier til stor inspiration for såvel gamle som unge og i særdeleshed også virksomheder i team- og ledelsesmæssig sammenhæng.

 

TV serien ‘Den sidste breddegrad’, hvor Emil Midé Erichsen vil nå til Nordpolen sammen med sine brødre.

Her møder seerne også familiens gode ven Christian Liebergreen. Han er med for at hjælpe dem med at nå deres mål.

Og de kunne formentlig ikke have fundet nogen bedre til det.

For 38-årige Christian er ikke en helt almindelig familiefar fra Ollerup uden for Svendborg.